Mastermind consulting

  • The consultants of Mastermind are not satisfied until the work is finished. Achieve results in as few steps as possible for your organization. That is the passion of every Mastermind consultant.

    Read more +

    The passion of the Mastermind Consultants

We help you define your strategy and join you in the responsibility to actually implement this strategy.

Read more +

At Mastermind we have experienced programme and project managers with a pragmatic en result-oriented attitude.

Read more +

Mastermind helps your project in becoming successful by professionally implementing a change in behavior and way of working

Read more +

Selection pension provider

De afgelopen jaren heeft Mastermind diverse pensioenfondsen begeleid bij het selecteren van een nieuwe pensioenuitvoerder en/of het uitvoeren van de transitie van de latende pensioenuitvoerder naar de nieuwe pensioenuitvoerder. In onderstaande klantcase wordt een samenvatting gegeven van verschillende opdrachten. Ook in 2018 voert Mastermind diverse soortgelijke opdrachten uit voor pensioenfondsen.

Handboek soldaat voor zelfsturing

Zelfsturing is hot! Inmiddels ben ik een paar artikelen verder en krijg ik veel enthousiaste reacties en vragen. In mijn vorige artikel ben ik ingegaan op “de valkuilen van zelfsturing”, dan is ook de vraag snel gesteld wat dan wel werkt. Oftewel, bestaat er een handboek soldaat voor zelfsturing?

Business implementation innovation programm - ABN AMRO

Binnen ABN AMRO Bank NV zijn wij verantwoordelijk voor de Business Implementatie van diverse tools die moeten leiden tot hogere productiviteit en kostenverlaging. Door de inzet van innovatieve tools vergt deze implementatie een echte gedragsverandering, zoals kennisdeling in plaats van kennis is macht en het geven van een stem aan medewerkers van ieder niveau. Het is onze taak om zowel medewerkers als managers te helpen om zich deze nieuwe werkwijze eigen te maken. Op deze manier wil ABN AMRO het volle potentieel benutten van haar netwerk en ook in de toekomst een aantrekkelijke werkgever zijn.


To-Top Mastermind